fredag 14 mars 2014

En solig vecka börjar ta slut!

Denna veckan har bjudit oss på solsken, så underbart. Fast +15 grader i skuggan vecka 11 är faktiskt nästan för bra.
Dottern den yngre kom hem i onsdags, hon hade med sig en sig tvättkorg hem, och tvättade undan, det blev tre maskiner tvätt som hon kunde torka ute. All dotterns tvätt hann bli torr innan hon skulle köra hem.
Vi hade en mysdag, åt frukost, lagade lunch och åt, sov på soffan, och så hjälpte hon mig såklart, hon bedriver "Taxi till mamma" . Tack min älskade dotter S!
Igår hade jag lite att "göra" i Tingsryd, så jag och Elsa tog färdtjänst ner till dottern dä och givetvis Signe så klart. Vi gick morgonpromenaden med hundarna, tog en fika innan jag hade min första grej. Då jag kom tillbaka hade hon lunchen färdig. 
Det blev en eftermiddags promenad innan jag skulle till sjukgymnasten, som alltid är välbehövlig.
Eftersom jag skulle åka med mannen hem så bjöd dottern även på middag. 
Ännu en underbar mysdag dag. Tack min älskade dotter T.

På kvällen var jag på symöte. Hade behövt att stanna hemma i sängen, men ville så gärna träffa vår tjejliga.Tack till er för en trevlig kväll.

Idag sov jag lite längre, men åkte ändå ner till fika-hörnan och stickade lite.
Och i eftermiddag gick Elsa och jag runt Kyrkviken, det är så vackert där nere. Tyvärr så var det ingen bra medicin mot min huvudvärk, för när vi kom hem var jag klubbad i soffan. Och för varje fotsteg jag tog kändes det som om ryggen skulle gå av. Nedrans skit!
Skönt är iallafall att jag har torkat tre maskiner tvätt ute idag. Tvättat våra lakan, och bäddat åter med dom i ny vädrande täcke och kuddar.Så vi ska väl sova skönt i natt.
Huvudvärk, ryggont, trött och bara djävelskap så har jag ändå kunna njuta. Men nu har de "lovat" sämre väder, så därför har mannen kört ut till skogen efter jobbet idag. Han kommer hem då det skumnat. 

Trevlig helg, mina vänner!

1 kommentar:

  1. Vilken härlig vår vi har. Och tidigt kom den.
    Hoppas bara att det inte blir ett bakslag....
    Kram!

    SvaraRadera