fredag 10 maj 2024

En fin begravning!

 I onsdags åkte vi på en begravning i Mistelås kyrka, jag vad ligger Mistelås? Det är en fin liten kyrka som ligger utanför Rydaholm, i Värnamo kommun. 


Det var Stefans mosters man Åke som lämnade detta Jordeland. 

Prästen, en ung kille, som präst vigdes i höstas, han var helt fantastik. Pratade klart och tydligt, med en behaglig röst. Då han pratade om Åkes liv så var det som en saga, en fin saga. Han hade verkligen fått ihop denna berättelse. Han kommer nog verkligen att fånga mångas hjärtan. Det kanske tom är så att han kommer att dra mera besökare till kyrkan.

Sofie och Fredrik önskade sig pengar i julklapp till att gå ut och äta, så de fick pengar och barnvakt. Tillsammans med ett par kompisar hade de bokat bord på en sushi restaurang i Växjö i går kväll. Tåget passade dem perfekt både in till Växjö och hem igen. Stefan och jag körde upp till Hovmantorp i går em till Helmer och Ture. Kan säga att vi hade en mysig kväll. Det gör vi gärna om.

Och idag har Astrid ringt och frågat om vi vill bjuda dem på middag i kväll. Klart att vi vill det.

Som vanligt så har jag/vi fullt upp! Kul, ungdomarna och barnbarnen är underbara!

4 kommentarer:

  1. Härligt med en bra präst . Kollade via Youtube när K och KP sjöng i missionskyrkans barnkör i söndags. En härlig ung pastor där oxå. Man blir glad. Kram//Anna-Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör mycket hur det blir, om man fattar tycke för en präst. Kram

      Radera
  2. Det finns många präster som verkligen kan fånga människors uppmärksamhet och göra det på ett lätt sätt. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, och vi är ju alla olika. Han var toppen.

      Radera