söndag 22 april 2018

Stackarn!

I fredags fick Astrid åter magsjukan, stackas henne. Vad jag lider.
På kvällen kom Christian och hans pappa och gjorde Astrids sandlåda färdig..
Jag vill inte ha magsjukan, men tyckte att det var ofarligt som i går em. Sa då till Therese att de kunde komma så Astrid fick gräva i sin sandlåda.
Så de kom på eftermiddagen. Å vad Astrid tyckte det var kul att gräva. Iväntan på maten så tittade Astrid på film, tyvärr så kan hon inte vara stilla, så hon trillade omkull med pannan i soffbordet. Vilken jävla smäll det blev....
På kvällen så grillade vi, gott med grillad ryggbiff. Strax efter maten så skulle Astrid och morfar elda i pannan, stackars lilla Astrid som då kräks rätt ut i händerna i pannrummet. Stefan ropar då på Therese, som kommer, lyfter ut Astrid till toaletten, men hinner inte lyfta upp toalocket, utan det kommer en riktik kaskad över hela toaletten. Stackars lilla Astrid.
Stefan torkar spya i pannrummet, Christian skruar toalettgolvet, Therese tvättar toaletten och väggarna, och lite därtill, och jag badar Astrid.
Vilken jävla kväll. Och som föräldrar var de oroliga om hon fått hjärnskakning, med tanke på att hon slagit i huvudet, och vad berodde kräkningen på???
Ringde 1177, därefter tog de sig en tur till akuten.

Phu...
Stackar Sofie, hon hade bjudit oss på kalas idag. Jag lämnade återbjud eftersom jag är så hostig och förkyld. Stefan är nu också jätteförkyld, Therese med fam lämnade återbud pga Astrids magsjuka. Pappa och Lehna var också sjuka. Tur iallafall att mormor, Erno och farmor kunde komma till henne.

Jag har en hemsk värk längs sidorna, från armhålan och ner till midjan, Kan knappt hosta, eller fräsa, så det beror på hur jag mår i morgon. Vill ju inte belasta sjukvården. Men kanske att jag måste kolla upp varför denna värk.

Varannan söndag så delar jag mina hemska piller, gud vad jag hatar dessa pillet. Skulle mer än gärna struntar i alla dessa. Tyvärr så går det inte......
Jag har nu idag gjort min beställning på apoteket......... inte alls kul......
Man ska inte alls gnälla över alla våra skatter. Min lilla beställning kostade mig 2250:- men nu har jag frikort ett år framöver. Phu..... 2250:- kan man tycka att det är en skit summa, men det är det inte för en som har sjukersättning.......


4 kommentarer:

 1. Hoppas hela familjen kryar på sig så fort det bara går. Och att Astrid inte hade hjärnskakning. Det är dyrt med medicin. JAg tycker det funkar dåligt att göra receptförnyelse...har gjort det både över internet (1177) och ringt till Vårdcentralen, men när jag kommer till apoteket nästa gång finns det inga nya recept. Jag blir så arg när det inte fungerar.
  HA en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har varit sjuka nu i vår så det borde räcka för flera år framåt. För min del så har receptförnyelsena fungerat bra. Sen beställer jag alltid medicinerna via internet, större paket hämtar jag här i affären, och mindre kommer med posten.

   Radera
 2. Hoppas du mår lite bättre nu när våren är i antågande. Kram

  SvaraRadera