söndag 6 mars 2016

Färdigkalasat.

Det har varit en intensiv helg.
Stefan fyllde ju år i fredags. Så i fredagskväll bjöd vi hit några kompisar, och våra systrar med män. Vi var en liten skara på nio personer.
I går på lunch bjöd vi hit våra ungdomar och Astrid, våra föräldrar, min bror och hans fru. Vi blev då tretton personer, tyvärr så var Lehna sjuk.
Elsa var väldigt nyfiken på Lilla Astrid, som ligger i morfars knä.
Då vi andra åt kräftor, så la sig Sofie på soffan och vilade, hon fick snabbt sällskap av Signe. Så mysigt.
Jag var väldigt trött och sliten i går kväll. Men jag diskade undan allt och plockade i ordning, innan jag trillade i snarkelådan. John Blund var nog hos mig innan huvudet landade på kudden.
Idag blir det en slö dag. Har mat kvar sen i går, så det får bli våran lunch idag, Indisk gryta och nanabröd. Maten som blev över i fredags ligger i frysen, himmelsk gryta.

Ha en bra söndag! Och tänk på att söndagen är en vilodag! Kram

8 kommentarer:

 1. Skönt när man har färdig mat som bara behöver värmas. När jag var barn minns jag att söndagen var den dagen som mor ägnade mest tid framför spisen, för då skulle det vara stek och efterrätt och jag vet inte allt. Det kravet har jag aldrig känt. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det bra då tiderna förändras till det bättre.

   Radera
 2. Förstår att du är trött efter alla kalas. Skönt när det blir rester över som man kan äta dagen efter. Nu får du ta det lugnt ett par dagar.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej Lisa, nej du färdigkalasat blir det aldrig, tur eller?
  Kanske för denna gång men jorden går runt, hi hi . . .
  Men ibland blir det liksom för mycket av det goda,
  det brukar jag säga. Som du sett har här oxå hänt en massa kalas och barndop m.m. Vi har även varit på bjudningar som är hur trevliga som helst, men önskar att de kunde bli lite mera utspridda.
  I år fyller jag själv år på påskafton, vet inte vad som ska hända då, blir jag utbjuden, bortbjuden, bortrest till Polen, Irland eller värmt-land ? Spännande . . .
  Nu har du mycket spännande saker framför dig.
  Ta det lugnt och må väl, kram/ Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, nä färdigkalasat blir vi aldrig, men nu har vi inga mera kalas i mars månad.Så lite färdigkalasad är vi ju! :D

   Radera
 4. Har skrivit hur jag gör pannacottan sist i mitt inlägg. Jag gör en enkel version, men har man tid och lust så finns det många recept att välja mellan.Kram

  SvaraRadera