söndag 30 november 2014

Tänd ett ljus!

Allaredan första advent.
Det var varit lite småplock hela denna veckan. Orkidéerna skulle vattnas, fönsterhyllorna skulle dammas, adventsljusstakar och stjärnor skulle bäras ner ifrån vinden. Det tar lite tid att få allt i ordning.  Nu är det åter kaos i bokrummet, med alla fönsterlampor som ska upp på vinden.
I fredags kväll tände jag stjärnor och ljusstakar.
Jag har haft fullt upp hela veckan. Inte en enda dag har jag varit hemma. Fördelen med att ha mycket omkring mig är ju att jag inte hinner med att tänka och grubbla, eller känna efter hur jag egentligen mår.
Ibland så är det riktigt skönt att prata av sig, men ibland så lurar jag både mig själv, och den jag pratar med.   Jag kan vara en liten mussla.
Igår så bars våra gamla garderober ut till logen. Jag skulle ha städat övervåningen därefter, men jag har inte hunnit. Det har varit så fint väder så igår tog jag mig en långpromenad med Elsa och Signe, och idag blev det lite trädgårdsarbete. Dalia-rötterna har legat på logen men idag plockade vi in dom i matkällaren, jag har klippt ner blomstjälkar och slängt det.
Jag är väldigt nöjd med mitt arbete!

Igår fyllde vår svåger 46 år, så då var vi där på kalas. Tack B & Y för en trevlig kväll, med god mat och dryck.

Ha en fortsatt trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Mycket plocka med lampor och blommor. Allt ska skötas om.
    Kram!

    SvaraRadera