måndag 4 mars 2013

Nu vet jag...

Förra veckan hade jag så otroligt ont i huvudet, kunde inte fatta varför. Jag låg det mesta, utan att göra någonting.
Dagarna flöt på, var på vårdcentralen en dag, en annan dag var jag hos dottern, hur jag tyade det vet jag inte.
I fredags var jag hos sjukgymnasten, oj då vilka spänningar jag hade i bröstrygg, axlar, nacke och upp i huvudet. Hon sa att hon förstod att jag hade ont i huvudet.
På fredagskvällen var vi bortbjudna till en kompis som fyllde 47 år, jag visste inte om jag skulle följa med, men så visste jag att han köpt en kycklingsallad till mig, de övriga skulle få smörgåstårta. Så jag följde med iallafullafall. Men när hans föräldrar skulle köra hem var jag snabb till att hänga på dem.
Under lördags-morgon-promenaden kom jag på varför jag haft denna "ljuvliga" huvudvärk, Förra söndagsmorgonen tog jag en promenad med Elsa och Fabbe, min brors hund, och han drog, kände ju då att det gjorde ont, men det hade jag glömt. Så nästa gång min bror sover över hos oss ska jag inte ta en morgonpromenad med hans hund.
I lördags körde min man, svägerska och svåger lite flytt åt farmor, jag var också med nere i Tingsryd en stund. Men eftersom vi skulle ha gäster körde jag hem tidigt, så jag hann att vila.
Goa lördagsgäster hade vi, och maten var i all enkelhet.
Igår kom mannens mor och mina föräldrar med respektive hit på kalas, även det var i enkelhet, lime file och klyftpotatis, ostkaka med glass till kaffet.
Och idag har maken varit i fyllan. Han fyllde 46 år idag. Vi har haft alla ungdomar hemma, och farmor, på middag, det blev helstekt oxfile, hasselbackspotatis med örtsås. Till kaffet blev det frödinges kladdkaka med glass. NU är han färdigfirad!!
Jag har insett mina begränsningar och bara gör det enkelt för mig, det viktigaste är att vi träffas och umgås!
Mannens dag är till enda, han sover så gott, och jag har plockat undan. Men nu ska även jag trilla i snarkelådan.
Puss & Kram, God Natt!

1 kommentar: