tisdag 7 augusti 2012

Tisdag allaredan!

I lördags så var jag och mannen hos mamma, hon är fortfarande kvar på lasarettet. Trist
Sen hade jag  planerat att vi skulle äta tacos på kvällen, toklisa hade glömt att mannen skulle på kalas, så där stod jag med 1 kg nötfärs. Det fick bli tacorulle till mig, och frysa ner resten av färsen. Det blev en lugn hemmakväll för mig, då jag laddade batterierna.
För i söndags åkte vi tillsammans med tjejerna och pysen till IKEA i Kalmar. DY och pysen skulle handla till sin lägenhet, DÄ skulle med för skoj skull och smakråd, jag och mannen för att betala. 
Det tog tid vill jag lova, men det visste vi ju innan, två virrehönor...... behöver jag skriva mer??
När vi kom ifrån IKEA skulle vi in till Växjö med det inköpta och skruva lite. Och eftersom vi hämtade DÄ innan resan så fick vi ju köra hem henne efter Växjöturen. 
Det var ingen härlig känsla i min kropp, nej fy. Och kvällen blev på tok för sen.
Igår hade jag tid hos sjukgymnasten i Växjö, välbehövligt.
Jag var även hos mamma en stund.
När jag sen kom hem ville mannen att vi skulle skura fläkten, jag klarar inte av det, så han fick göra det själv. och jag var så tokig att jag plockade undan på övervåningen. Efter dotterns flytt känns det som att vi behöver "sanera" hela huset.
Nu ska det slängas mycket, jag och mannen ska minsann inte ha ett fullproppat hus själva.
Någon påbörjade operation slängning av mycket på vinden förra året, men sen tog tiden slut.
Vi ska även ändra och möbelera om här hemma.
Idag tog jag mig en lång sovmorgon, det var skönt och välbehövligt.
Dottern DY kom hem och åt lunch. Annars så har jag inte gjort någonting. Min kropp har en riktig revolution.  ländryggen gör sig riktigt påmind, lika så nacke, bröstrygg och inte tala om mina händer. 
Det enda vettiga jag gjort idag är att jag påbörjat tömning av vår gamla dator. Lyckades föra över alla mina dokument som jag vill spara, och alla mina bilder till den externa h-disken. Känner mig mycket nöjd med det. Någon dag då jag har tid, lust och ork ska jag sortera bland mina bilder.
På min laptop har jag organiserat bilderna. Smidigt att ta en månad i en egen mapp.

1 kommentar:

  1. Efter de där hektiska dagarna förstår jag mycket väl att du behöver vila dig.

    SvaraRadera