fredag 22 februari 2019

Vilken fantastisk dag!

Strålande solsken och -9 grader hade vi idag på morgonen, underbart!
Bilden kan innehålla: himmel, hus, utomhus och natur
Och jag bara njöt utav hur vackert det var.
Tyvärr så ville Elsa inte ta en morgonpromenad, för vi har åter haft besök utav en liten ekorre. Elsa tyckte att det luktade så gott nere vid fågelbordet.
Bilden kan innehålla: träd, himmel, utomhus och natur
Stefan uppskattade nog inte snön, för han är ute i skogen och röjer idag. Fel val av dag.
Och idag är Christian ledig, inarbetad dag, så han har varit i huset och jobbat. Trevligt för mig, för han ville ha lunch. Så idag passade vi på att äta kålpudding, Christian och jag. Varken Stefan eller Therese gillar det.

Mindre trevligt är mitt huvud. Tycker att det borde ge med sig, men icke.
Idag, eller natt, vaknade jag vid tre-tiden av sprängandes huvudvärk, vid 5,30 steg jag upp åt lite, drack kaffe, och tog ett par alvedon, sen trillade jag ner i snarkelådan igen.
Huvudvärken har varit bedrövlig i ett halvår nu. Ibland lite bättre, men oftast hemsk. Det värsta är då jag vaknar på nätterna och tror att huvudet ska sprängas.
Fast jag vet att det kommer ifrån nacke/axlar. Nu har jag fått en tid i Jönköping hos specialisten, härligt.  Och så är det lite pinsamt, för jag kommer på mig själv med att sluddra. Kan vara spik nykter, och sluddra. Det är inte alls roligt....

Önskar er en trevlig helg! Själva så har vi en fullspäckad helg, lite ovanligt, eller...

2 kommentarer:

  1. Vilket vinterlandskap du visar upp. Jag går och letar vårtecken för fullt för idag har vi haft en strålande solig dag. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk vad ca 20 mils skillnad kan göra. För jag kan tänka mig att det är ca 20 mil oss emellan, eller??

      Radera