söndag 25 oktober 2015

Vilken härlig känsla!

I torsdags tog Stefan fritt ifrån jobbet. Jag hade tid på Ryhovs sjukhus i Jönköping, och det tar hela dagen.
Vi körde hemifrån 7,30, skulle lämna Elsa i Växjö hos Sofie. 9,40 var vi framme vid Ryhovs, lite fika innan det var dags. Jag hade tid klockan 10,00.
Jag skulle få en behandling som jag har kallat nervrotsblockad men så heter det inte, men jag kommer inte ihåg vad det heter, men läkaren bedövar först huden, sen bedövar han lite mer längre ner på djupet några gången, därefter börjas behandlingen, läkaren bränner av nervtrådarna som går ner i kotleden. Detta gör skitont, men det var som läkaren sa att han vet att jag har effekt av behandlingen, annars hade jag inte velat göra om det, gjorde detta i december 2014, har gjort det några gånger nu.
klockan 12 var jag färdig, skulle sitta kvar till 13,00, men vi gick tidigare. Ville ju äta och åka hem.
Då vi kom till Växjö tog vi en fika hos Sofie, sen gick bilen hem. Vid 16-tiden var vi hemma.

Jag var så trött så innan klockan var 19,30 låg jag nerbäddad i min snarkelåda.
Tänk så skönt att sova hela natten, inte vakna en enda gång. Och på morgonen då jag vaknade behövde jag inte fundera på hur jag skulle vända mig och ta mig ur sängen, utan bara vända mig och stiga upp. Vilken underbar känsla.
Visst jag är inte smärtfri, för jag har fortfarande ont, men inte alls som innan. Jag kan gå utan att det är en pina, kunna vrida mig i sängen utan att fundera på hur jag ska lyckas göra det.

Lyckliga Lisa

2 kommentarer:

  1. Så härligt och höra att det faktiskt finns något som hjälper lite. Håller det inte i sig länge, eftersom du skrev att du gjort det här tidigare. Kram

    SvaraRadera
  2. Varaktigheten varierar, men ca 1 år plus, minus.
    Sist jag gjorde det så varade det ca 6 månader, det beror på hur lång tid det tar för nerverna att hitta tillbaka och växa ihop. Dessförinnan kommer jag inte ihåg hur länge det varade, men min värk i hela kroppen blir bara värre och värre.

    SvaraRadera